Tech-Test på vej til IFA

Årets it- og gadgetmesse starter i denne uge, og vi er med for at fortælle dig om alt det nye

I denne uge går startskuddet til årets store it- og gadgetfest i Berlin. Tech-Test er med og vil gerne dele med dig.

Vi vil i løbet af de tre dage, vi vandrer hallerne tynde, snakker med udstillere og se sjov, spændende, fascinerende og overraskende ny teknologi, og dele så meget af det som overhovedet muligt med dig.

Hvad kommer vi så til at se dernede i år? Det kan vi kun gisne om, men fra tidligere år ved vi, at der vil være masser af nyheder og masser af gammelt i nye klæder, så det kan posere for at være nyt.

Allerede nu ved vi dog, at der kommer et meget stort fokus på wearables, flere af de store har på forhånd varslet, at de under IFA vil lancere nye smarte armbånd og ure.

Vi ved også allerede nu, at Intel kommer med en større lancering under IFA, og den glæder vi os rigtig meget til at fortælle mere om.

På den kuriøse side, så er der altid en masse udstillere med fra Kina og Taiwan, der har gadgets med som enten er meget tæt på at være kloner af noget, vi allerede har set, eller også er noget, som næppe har gang på jord i vesten.

Sidste år så vi blandt andet en maskine, der lavede “omelet på en stang”, sjov gadget, men endnu ikke noget vi har set i den lokale Elgiganten.

Følg med her på siderne – vi vil underholde jer med både billeder og tekst. Og hvis muligheden foreligger, så vil der også dukke noget video op – men det vil vi ikke love.

Vi ses i Berlin.

About Lars Bennetzen 3893 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.