Tech-Test søger tech-tester til test af TomTom Spark Cardio + Music

Er du til gadgets og fitness? Har du lyst til at teste, og efterfølgende beholde, TomToms fitness-ur? Så læs videre om, hvordan du kan komme i betragtning til tech-tester

TomTom Spark Cardio + music

Vi får rigtig mange produkter ind til test her på redaktionen, og vi ville gerne teste dem alle længe. Men det tillader tiden ikke altid. Derfor søger vi en tech-tester der kan hjælpe os. Vi vil nemlig gerne have langtidstestet TomTom Spark Cardio + Music.

Dette lille fitness-ur har adskillige spændende funktioner. Dels så kan det overvåge din aktivitet døgnet rundt, det tracker dine løbeture med gps, tjekker din puls løbende og så har det indbygget en musikafspiller, og du kan lagre mere end 500 musiknumre direkte i uret.

Det betyder at du ikke behøver have din smartphone med dig når du træner, alt du skal have med dig er fitness-uret og et trådløst headset, så er du klar.

I det test-sæt vi har klar til en ivrig tech-tester, medfølger der et sæt trådløse hovedtelefoner, så det er ikke nødvendigt at du allerede har et trådløst headset.

Du kan læse mere om TomTom Spark Cardio + Music her.

Sådan kommer du i betragtning

Hvis du har lyst til at langtidsteste TomTom Spark Cardio + Music for Tech-Test, så skal du skrive en kommentar til dette indlæg på Facebook, og her skrive lidt om, hvorfor vi skal vælge dig.

D. 1. februar vælger vi så vores tester, og vedkommende vil blive kontaktet via Facebook og det vil også blive skrevet på vores side, hvem vi vælger.

Det forventer vi af dig

Hvis du bliver udvalgt til tester, så skal du stille op til et interview, hvor vi vil høre lidt om, hvad dine erfaringer med gadgets er og om dine forventninger til TomTom Spark Cardio + Music.

Derefter skal du skrive et lille blogindlæg til os en gang om ugen i en måned (fire indlæg i alt), så vi kan læse, hvordan testen går.

Det sidste blogindlæg afslutter testen, og her skal du så give din endelige vurdering af TomTom Spark Cardio + Music. Uanset hvad du mener om det, så beholder du naturligvis fitness-uret efter endt test.

Vi håber at du har lyst til at være med, og vi glæder os til at læse om, hvorfor det skal være dig der bliver vores tester.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2231 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?