Tekken lever!

Længe har vi måtte vente på nyt om den populære kampspilserie, men Tekkens frontfigur lader ikke fans i stikken

Tekken 7

2011 var året, hvor vi sidst kunne opleve et nyt Tekken-spil. Givet, i 2012 udkom Streetfigher X Tekken, der dog var en afstikker fra hovedserien, eftersom Capcom udviklede et 2D Streetfighterspil med gæsteoptræden fra Tekken-universet. Nu er der godt nyt til alle Tekken-fans, eftersom syvende kapitel i sagaen er på vej.

I et interview med Polygon fortæller Katsuhiro Harada, at Tekken 7 er under udvikling, og 3D-kampspillet vil udkomme i forbindelse med Tekkens snarlige 20 års jubilæum. Harada er ikke en hr.-hvem-som-helst, eftersom han er seriens instruktør. Han fortæller til Polygon, at Tekken 7 vil samle mange af trådene fra de forgangne spil, hvor de enkelte figurer havde deres individuelle historie. I det syvende kapitel vil mange af historierne få en afslutning – om det betyder et farvel til serien er uvist.

Og dog, for Harada kunne også afsløre, at Namco Bandai arbejder på Tekken X Streetfighter, hvor kendte Streetfighter-figurer atter støder knoer mod knoer med Tekken-universet. Der har været meget stille omkring dette projekt, men Harada afslørede, at spillet stadig er på tegnebrættet – nærmere detaljer udeblev dog.

Tekken 7
Kommentar til artiklen?