Teknologisk opdatering til BeoPlay A9

Det anmelderroste musiksystem BeoPlay A9 har lige fået en teknologisk opdatering. A9 har nu Bluetooth 4.0-streaming, indbygget adgang til Spotify Connect, Deezer og TuneIn

Beoplay A9

Med BeoPlay A9 kan du nu streame musik fra alle dine digitale enheder. A9 klarer både Bluetooth, AirPlay og DLNA og byder på en intuitiv brugeroplevelse, så du kan koncentrere dig om det vigtigste: musikken.

Det var budskabet på dagens pressemøde på CES, hvor B&O Play blandt andet fortalte om nyhederne i det klassiske A9-system.

Den opdaterede touch-sensor gør det let at betjene musiksystemet. Ved hjælp af en række enkle bevægelser kan du skifte sange på dine playlister, skrue op eller ned for lyden eller vælge din favoritter blandt de mange tusinde internetradiostationer. Og med en smartphone eller tablet kan du styre musikken på afstand.

Under det stilfulde ydre gemmer der sig stadig et kraftfuldt og raffineret klasse D-forstærkersystem på hele 480 watt med separate forstærkere til hver af de fem indbyggede højttalerenheder – blandt andet en imponerende bas-enhed på 8 tommer.

BeoPlay A9 kan monteres på flere forskellige måder. Den kan stå på gulvet på de udskiftelige træben eller den kan monteres på væggen ved hjælp af vægbeslaget.

“BeoPlay A9 har haft stor succes blandt både anmeldere og forbrugere og er på mange måder allerede blevet en moderne klassiker,” fortæller Henrik Taudorf Lorensen, direktør for B&O PLAY, og fortsætter:

“Men som virksomhed er vi selvfølgelig altid på udkig efter måder at forbedre vores produkter på. Med de nye teknologiske opdateringer er A9 blevet endnu bedre. Og det er et produkt, vi er ekstremt stolte af, fordi det så tydeligt viser, hvordan vi får design, lyd og avanceret teknologi til at gå op i en højere enhed.”

Det siger B&O Play om systemet

 • Til alle enheder
  Med BeoPlay A9 kan du afspille din musik gennem AirPlay, DLNA og Bluetooth 4.0.
 • Forbedret Magic Touch interface
  Ved at banke let med fingrene på touch-sensoren øverst på musiksystemet eller lade hånden glide hen over den kan du kontrollere lydstyrke og vælge nummer og internetradiostation.
 • Let adgang til musik
  Integreret adgang til streamingtjenester som Spotify Connect og Deezer. Med internetradiotjenesten TuneIn får du desuden let adgang til millioner af sange, playlister og radiostationer.
 • Passer til alle rum
 • Med den avancerede rumtilpasningsfunktion kan A9 tilpasse sin lyd til sin placering i rummet.
 • Fremtidssikret
  A9 opdateres automatisk med nye funktioner og tjenester
About Lars Bennetzen 3893 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.