Tesla Model 3 får Ludicrous Mode

Det kan godt være at Tesla Model 3 er en familiebil, men derfor behøver den ikke være langsom. Tesla lover nu at Model 3 får mulighed for Ludicrous Mode

tesla

Det kan godt være, at Tesla Model 3 er den mest økonomisk overkommelige bil som den amerikanske fabrikant af el-biler har leveret. Men det er ikke det samme som at den skal være kedelig – eller sløv.

I følge Engadget.com, har Elon Musk bekræftet at den nye bil vil blive leveret med muligheden for Ludicrous Mode, hvilket virkelig vil give bilen et alvorligt spark ud af startboksen.

Endnu er der dog ingen melding om, hvor meget det kommer til at betyde, det har Elon Musk ikke haft lyst til at fortælle om. Men lad os lige kigge lidt på, hvad vi faktisk ved.

Model 3 kan køre fra 0 til 100 km/t på lige under seks sekunder. Så alt hurtigere end det bliver tæt på en sammenligning med den eksisterende grundlæggende Model S.

Model 3 blev annonceret i slutningen af marts, og den har en markant lavere pris end Model S. I USA skulle startprisen således blive på omkring 35.000 dollars (hvad prisen bliver i Danmark vides stadig ikke, og det kommer i høj grad til at afhænge af afgifter). Men prisen er sat så lavt i USA fordi det forventes at de 35.000 dollars er det prispunkt der skal til, for at el-bilen bliver attraktiv for alle.

Men skulle du have lyst til at investere i en Model 3, så kommer du til at vente lidt. For de første biler forventes først at komme på markedet i 2017, og de første bliver bliver lanceret i USA. Her på redaktionen ser vi frem til lanceringen, og håber at vi snart kommer til at se den spændende el-bil i Danmark.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3465 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?