Tilpasningsdygtig 2-i-1 computer fra Toshiba

Toshibas nye Satelite Click Mini er en superkompakt 8,9" laptop, der også kan fungere som tablet

Toshiba Click Mini

Den nye Satelite Click Mini er en spændende ny laptop fra Toshiba. Den har en skærmstørrelse på kun 8,9″, hvilket gør det meget kompakt og dermed let at have med overalt. Den er udstyret med en skærm, der kan klikkes af, og dermed kan den fungere som tablet eller laptop, alt efter hvad brugeren har behov for.

Skærmen har en opløsning på 1.920 x 1.200 i fuld HD, hvilket er ganske fortrinligt på så lille en laptop. Alt elektronikken sidder placeret i skærmen, og docken, eller tastaturdelen, fungerer som ekstra tastatur. Toshiba lover, at hvis docken bruges, kan computeren afspille video i op til 16 timer uden afbrydelse.

Computeren er baseret på Windows 8.1 og der medfølger 1 års abonnement på Microsoft Office 365 Personal.

Det er en Intel Atom processor der driver computeren, og den er udstyret med masser af forbindelser, så som micro-HDMI, micro-usb 2.0, microSD/SDHC/SDXC, og så har den indbygget 32 GB eMMC lager.

Forventet pris kommer til at ligge på 2.990 kroner, og den burde ramme de danske forretninger i første kvartal af 2015.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?