Tjen penge på at se reklamer

Du kan tjene op til 50 øre bare for at se en reklame - og besvare nogle spørgsmål

Tjen penge på at se reklamer

Det måtte jo ske, en app der ikke forhindrer dig i at se reklamer, men som tværtimod sikrer, at du bliver forsynet med alle de reklamer, du kan ønske dig.

Det er firmaet Naveedio der vil ændre reklamer fra at være irriterende til at være en sjov og positiv oplevelse som du ovenikøbet tjener penge på at se.

Interaktive reklamer

Tanken er, at reklamerne skal gå fra at være envejskommunikation til at være interaktive, så forbrugerne får let adgang til et produkt eller en service. Naveedios app findes allerede i AppStore og på Google Play, og naturligvis er den gratis. Når du bruger app’en, kan du læse eller høre en reklame og så svare på et simpelt multiple choice spørgsmål, og for den lille opgave tjener du så 50 øre.

De penge, du tjener på at tjekke annoncer, kan du så bruge en en række butikker, online webshops eller (og det sætter vi stor pris på), de kan overføres til din private bankkonto. Det bliver spændende at se, om de danske forbrugere tager mod denne måde at se reklamer på.

About Lars Bennetzen 3893 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.