TomTom Spark Cardio + Music skal testes i havkajak

Vores nye Tech-Tester, Carsten Bøwig, fik i går TomTom Spark Cardio + Music, og planerne for uret er store

Carsten Bøwig

Carsten har i flere år været en aktiv udøver af havkajak, og han var begejstret over at få en aktivitetstracker, der ikke alene kan hjælpe ham når han løbetræner, men som også kan tåle den hårde belastning som en tur i havkajak giver den.

”Jeg har i dag en Garmin aktivitetstracker, men den er ikke vandtæt, så jeg kan ikke bruge den når jeg er ude og ro. Så jeg glæder mig rigtig meget til bruge TomTom når jeg træner på vandet,” siger Carsten Bøwig.

Han tog med det samme TomTom Spark Cardio + Music på, og var ved første øjekast meget begejstret over uret. Han betegnede det som både flot og elegant, og han kunne rigtig godt lide måden det skulle betjenes på.

”Det bliver spændende at bruge det til dagligt at tjekke min aktiviteter, og jeg er helt sikker på at min kone gerne vil have et når hun først ser dette,” griner Carsten Bøwig.

Nu glæder vi os her på redaktionen til at høre om Carstens erfaringer med uret, og første afsnit kommer her på sitet fredag d. 20. februar.

TomTom Spark Cardio + music
About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?