Total War: Warhammer “afsløret”

Strategispilserien, Total War, får en ny, men ikke helt uventet dimension

Total War: Warhammer

Problemet med sneak-peaks blandt en lille, eksklusiv gruppe er ofte lækage – noget Sega og Creative Assembly oplever i disse dage. Kotaku bringer historien om en artbook, der hylder alle kapitler i Total War-serien, hvor en læser bemærker, at Creative Assemblys Mike Simpson skriver en notits omkring seriens næste kapitel.

Total War: Warhammer

Bogen udkommer først i slutningen af denne måned, men læseren har hermed stjålet rampelyset fra Sega og Creative Assembly, hvormed seriens næste kapitel får en lidet flatterende annoncering. Men som Kotaku skriver, er det ikke den store overraskelse, at Total War får et Warhammer-kapitel, da Sega i 2012 annoncerede købet af rettighederne til Warhammer-universet. Det var kun et spørgsmål om tid, før Total War: Warhammer blev annonceret.

Fans af Total War behøver ikke at være bekymret for seriens drejning mod fantasy-dimensionen, eftersom det er en ny afdeling hos Creative Assembly, der står for Warhammer-kapitlet, mens spilstudiet fortsat har fokus på historiske strategispil.

Sega og Creative Assembly har endnu ikke kommenteret på afsløringen – endsige foretaget deres egne annoncering af spillet.