Trådløs højttaler til aktive sportsfolk

Den nye trådløse højttaler BT6000 fra Philips sender lyden ud i 360 grader og så tåler den vand

Philips_BT6000

Den nye, trådløse højtaler fra Philips er designet til et aktivt liv: BT6000 kan tåle vandsprøjt og der følger en strop med, så den kan sættes fast i bæltet, i tasken eller på cyklen. Det betyder, at højttaleren kan komme med dig overalt – men tænk dig lige om, inden du fyrer op for lyden. Andre skal jo også være i naturen, ikke?

BT6000 har en robust overflade og fås i det, som Philips kalder for kække farver – og det er så sort og sølv til det danske marked, men Philips lover, at flere farver kommer til senere. Måske endda den røde farve som den på billedet her i artiklen?

Philips har tænkt godt over tingene og fjernet alle synlige knapper, så der er ingen fare for at de knækker, når den med på farten. Lyden justeres med et bredt metalhjul og højttaleren er ligeledes lavet med en metalgrill.

Højtaleren lades op via et usb-stik, så du kan oplade via en anden enhed eller ved hjælp af et forbindelsestik få strøm fra stikkontakten. En opladning giver dig op til otte timers musik.

Vejledende udsalgspris for BT6000 er 899 kr.

Læs også:

Holdbar og mobil højttaler Eksterne højttalere til smartphones eller tablets findes i en lang række forskellige modeller og udfordringer. Ultimate Ears har et par forskellige mo...
Ny bluetooth-højttaler fra Harman "Harman Kardon Go + Play er den næste generation af bluetooth-højttalere fra Harman, og den  er designet til den kvalitetsbevidste forbruger, der efte...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1786 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?