Trådløs hovedtelefon med touch-interface

B&O PLAY har netop lanceret deres nye H7, et sæt trådløse hovedtelefoner med et genopladeligt batteri med levetid på op til 20 timer, naturligvis i et meget stilfuldt design

beoplay h7

BeoPlay H7 kombinerer komforten fra HeoPlay H6 med den trådløse teknologi fra deres BeoPlay H8. Headsettet har den velkendte Bang & Olufsen Signature Sounds, som levere en lyd der lægger stor vægt på at være loyal mod den oprindelige lyd. Samtidig skærmer den godt mod udefrakommende støj, takket være ørepuder med hukommelsesskum og blødt lammeskind.

Batteriet i BeoPlay H7 har en levetid på op til 20 timer ved trådløs afspilning, og hjælper med til at spare på strømmen ved at slukke for headsettet efter 15 minutter, når det ikke bruges.

Men det der virkelig gør dette headset spændende er det nye intuitive touch-interface, som gør at du kan styre musikken og besvare opkald blot ved lette berøringer af den ene ørekop – selv med handsker på.

BeoPlay H7 får en pris på 3.299 kroner, kommer i farverne Black og Natural, og er allerede nu i udvalgte butikker, og kan købes på beoplay.com.

About Lars Bennetzen 4014 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?