TV 2 Play på vej til LG Smart-tv

Online tv-streaming-tjenesten TV 2 Play er nu klar til app til LGs Smart-tv

tv2 play

LG har lige oplyst, at i alle deres Smart-tv apparater, der er produceret fra 2012 og frem, er TV 2 Play-app’en nu tilgængelig. Den skal blot downloades fra LGs app-store og voila – så er der adgang til alle programmer fra TV 2s kanaler.

Med app’en og et abonnement på TV 2 Play er det muligt at se alle seks lineære TV 2-kanaler i Smart-tv-app’en, på samme måde som på tv. De fleste udsendelser kan blandt andet ses ’on demand’, herunder alle afsnit af TV 2s egne dramaserier, udvalgte amerikanske serier, eksklusive previews på aktuelle tv-produktioner og ekstra indhold, som f.eks. programmer til børn og digitale ekstramuligheder i forbindelse med større sportsevents.

TV 2 Play er tilgængelig på alle LG Smart-TV lanceret i Danmark fra og med 2012, inklusiv både webOS og Netcast-baseret TV. TV 2 Plays service kræver et abonnement til deres service. Brugere, som allerede abonnerer på TV 2 Play, kan logge ind med deres eksisterende brugernavn og adgangskode.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?