Tv på alle platforme

Telia går nu tv-vejen, og lancerer nu et nyt produkt. Tv på alle platforme lige fra det traditionelle husalter til din smartphone

Telia TV

Når en spiller som Telia sender et tv-produkt på markedet kunne man godt frygte at det kun ville blive tilgængeligt for kunder på Telias netværk. Men det er ikke tilfældet, alle kan blive kunder på Telia TV.

Ideen bag Telia TV er, at forbrugerne skal have mulighed for at se tv uanset, hvilken platform de sidder ved, og som Telia TV-kunde får du adgang til almindeligt tv, flimleje og et arkiv over sidste uges programmer på DR-kanalerne.

Hvis du investerer i et Telia TV-produkter, så er der to måder du kan modtage udsendelser på. Enten via en app på din computer, tablet eller smartphone, eller på dit traditionelle tv via en boks fra Telia.

”Vi er stolte af at lancere Telia TV, som er tv på en helt ny måde. For kunderne betyder det frihed til at tage tv-oplevelsen med sig overalt og adgang til det bedste indhold, når de vil, og hvor de vil. Så uanset om man sidder i bussen på vej fra arbejde, på motionscyklen i træningscentret eller skal underholde børnene på bagsædet, så har man det hele samlet i én app. Det er tv, som det burde være”, siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Telia TV kan købes med tre kanalpakker, som er sat sammen på forhånd i forhold til de flestes behov, og der er også frihed til at vælge enkelte kanaler.

App’en giver også mulighed for at leje de nyeste film i filmbibliotek, og brugeren kan let starte programmer forfra, hvis de misser starten. Telia TV koster fra 79 kroner om måneden.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.