Tyndt og let tastatur til din tablet

Logitech er nu klar med slankt bluetooth tastatur til Android og Windowsbaserede tablets

Keys-to-go

Så er der godt nyt til alle, der bruger en Android eller Windowsbaseret tablet – hvis de altså savner et tastatur til deres tablet.

Logitech har nemlig lige sendt deres Logitech Keys-To-go på gaden i en version, der passer til disse to typer tablets. Tidligere har de sendt en version på gaden, der er skræddersyet til iOS enheder, og nu er turen så kommet til resten af tabletmarkedet.

Tastaturet er både tyndt og let, så det er nemt at tage med i tasken, pungen eller jakkelommen. Samtidig har Logitech pakket det ind i et vandafvisende materiale, de kalder for FabricSkin, som beskytter tastaturet mod både spild og snavs og som kan tørres af med en klud.

Logitech selv hævder, at tastaturet har velplacerede taster, som sikrer en komfortabel skriveoplevelse. Samtidig er det udstyret med specielle taster, der er dedikeret til Android- og Windowsgenvejstaster. Denne version indeholder også en bærbar stander, så du let kan stille mobilen i en behagelig position og bruge tastaturet sammen med tastaturet.

Logitech Keys-To-Go er tilgængelig til Android 4.1 eller højere og Windows 7 eller højere. Tastaturet rammer markedet i starten af april, og får en vejledende udsalgspris på 599 kroner.

keys-to-go
About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?