Ubisoft lover at løse Assassin’s Creed-problemerne

Anmeldere og forbrugere har talt, og Ubisoft siger, at de lytter. Der vil snart være en løsning på de tekniske problemer med Assassin's Creed: Unity

Assassins creed

Kritikken har haglet ned over Ubisoft, efter anmeldere og forbrugere i USA har oplevet store tekniske problemer i Assassin’s Creed: Unity. Anmelderne har påpeget, at det virker som om, forlaget har forhastet lanceringen af spillet frem for at give sig tid til at fejlstøvsuge. Forbrugerne har, som vi skrev om tidligere i dag, ligeledes givet Unity en hård medfart. Nu reagerer det franske spilforlag på kritikken.

I en officiel blog skriver Ubisoft, at man allerede har udgivet en Day 1-patch, der løser en række af fejlene. Dernæst arbejder udviklerne på at fixe følgende fejl i spillet:

Arno falder igennem jorden
Spillet crasher, når du tilslutter dig en co-op session
Arno sidder fast i vogne med hø
Forsinkelse i at nå frem til hovedmenuen, når du starter spillet
Ydermere arbejder Ubisoft på flere patches, der løser blandt andet løser problemer med frame raten og problemer med co-op matchmaking.

Ubisoft opfordrer dig til at holde øje med bloggen i de næste dages tid, da de vil poste nyheder om fremskridt med at løse problemerne.

Assassin’s Creed: Unity udkommer i Danmark i dag.