Ubisoft siger undskyld

Kritikken har haglet ned over den franske spilproducent efter udgivelsen af et fejlfyldt Assassin's Creed: Unity. Ubisoft CEO siger undskyld med gratis DLC

Assassins Creed: Unity

Assassin’s Creed: Unity er et af de mest længeventede spil i år, hvorfor det er en skuffelse, at Ubisoft sendter titlen på gaden – fyldt med fejl. Her på Tech-Test er vi i vores anmeldelse begejstrede for spillets flotte verden – mindre begejstrede er vi over alle fejlene, der forstyrrer spiloplevelsen.

Nu siger Yannis Mallat, der er CEO for Ubisoft i Montreal og Toronto, undskyld til alle, der har købt Unity og oplevet en forringet spiloplevelse, fordi spillet blev lanceret med fejl.

“Unfortunately, at launch, the overall quality of the game was diminished by bugs and unexpected technical issues. I want to sincerely apologize on behalf of Ubisoft and the entire Assassin’s Creed team. These problems took away from your enjoyment of the game, and kept many of you from experiencing the game at its fullest potential.”

Mallat fortæller på Assassin’s Creed-bloggen, at Ubisoft har arbejdet hårdt på Unity gennem flere år, og man er stolte af slutproduktet, men samtidig undskylder han for alle de tekniske fejl, der efterhånden er ved at være rettet. Fejl, der ofte har resulteret i bizarre øjeblikke, som billederne viser. Mallat benytter også lejligheden til at fortælle, at en tredje patch er blevet frigivet.

Som kompensation for udgivelsen af det fejlfyldte spil fortæller Mallat, at du kan hente Dead Kings udvidelsespakken gratis. Dead Kings udkommer snart som DLC. Season Pass-ejere kan hente et gratis Ubisoft-spil som kompensation, da de allerede har betalt for Dead Kings. De gratis spil er The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin’s Creed: Black Flag, Rayman Legends og Just Dance 2015.

I Mallats blogindlæg finder du detaljerne omkring, hvordan du kan hente dit gratis spil, hvis du er Season Pass-ejer, og detaljer omkring den tredje patch.

Del artiklen på