Ubisofts største satsning har fået en hård start

Assasin's Creed: Unity udkommer i morgen i Danmark, og Ubisoft fortæller os om, hvor storslået en oplevelse, spillet kommer til at være, men i USA er der problemer, som også kan ramme Danmark

assassin's creed

Assassin’s Creed: Unity er det første spil i serien, som udelukkende er udviklet til den nye generation af spillekonsoller og pc.

Storm Bastillen og march mod Versailles

Rammen om Assasin’s Creed: Unity er den franske revolution, hvor du kan møde både Napoleon og Robespierre. Peter Weile, Ubisofts administrerende direktør i Norden, fortæller hvad der er i vente:

– Der er brugt utroligt meget energi på at genskabe begivenheder, bygninger og monumenter i spillet, der er fx brugt over 5000 arbejdstimer blot på at genskabe Notre Dame, og næsten hver fjerde bygning i Paris kan man udforske indvendigt. Vi har arbejdet tæt sammen med en række historikere for at indfange og genskabe både fakta og stemningen under revolutionen, så man næsten føler at man er til stede under fx stormen på Bastillen.

Ubisofts største projekt nogensinde

Spillet er udviklet af Ubisoft, der står bag store spil som Watch Dogs og Far Cry. Alligevel betegnes dette spil som deres største projekt nogensinde. Unity har været fire år undervejs og er blevet udviklet sideløbende på hele 10 forskellige studier – med Ubisofts Montreal Studie som hovedstudiet, der har samlet trådene. Alligevel oplever forbrugerne store tekniske problemer med spillet, og her er Ubisofts administrerende direktør meget tavs.

Problemer i USA

Assassin’s Creed: Unity udkom i USA i forgårs, og forbrugerne oplever, at især frameraten falder gevaldigt fra tid til anden, som det fremgår i en tråd på Reddit. Brugere på Reddit melder også om problemer med appen, man kan hente, som åbner nye in-game muligheder.

Vi har kontaktet Ubisoft for at få en kommentar om, hvorvidt firmaet har fået løst problemerne i form af en patch, og om vi kommer til at opleve samme problemer i Danmark, når spillet udkommer i morgen. Peter Weile og Ubisoft vil ikke udtale sig om sagen.

Tech-test.dk bringer en anmeldelse af Assassin’s Creed: Unity i starten af næste uge.