Udskriv direkte fra nettet med ny printer fra Canon

Den nye PIXMA MG3650 udskriver direkte fra Facebook, Instragram, Dropbox og mange flere onlinetjenester, uden du skal have printeren installeret på din computer

pixma mg3650

PIXMA MG3650 er den nyeste alt-i-en inkjet printer fra Canon. Den er trådløs og kan – som alle printere i dag, både scanne, kopiere og printer trådløst.

Den bliver dog langt mere spændende når vi kigger på nogle flere af de ting den understøtter, nemlig udskrivning fra smartphone og tablet, og ikke mindst direkte udskrift fra tjenester som Instragram og Slideshare.

Det er Canons PRINT app der gør at du kan skrive direkte ud fra ovennævnte tjenester, men printeren kan også printe direkte ud fra sociale medier og cloud-tjenester som Facebook, Flickr, Evernote, Google Drive, Dropbox og OneDrive.

Har du brug for at scanne og maile filer, så kan du også klare det direkte fra printeren, uden at skulle vende din computer.

Kameraer der er kompatible med WLAN PictBridge-funktionen, kan også skrive direkte ud på den nye printer fra Canon.

Printeren understøtter også Google Cloud Print og Apple AirPrint. Men hvis du ikke er koblet på nettet, så kan du stadig skrive ud uden at skulle installere en printerdriver – printeren understøtter nemlig også Access Point-funktionen.

PIXMA MG3650 nøglefunktioner:

  • Forbind og print fra din smartphone eller tablet med Canon PRINT Inkjet/SELPHY appen • Apple AirPrint og Google Cloud Print support
  • Kompakt model til print, kopi og skan
  • Print og scan med PIXMA Cloud Link
  • Print på begge sider af papiret
  • Print mere med XL blækpatroner
  • Brug WLAN PictBridge til at printe direkte fra kompatible kameraer
  • Print billeder til helt til kant

Vejledende pris for PIXMA MG3650 er 600 kroner

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?