Uret er altid online

Samsungs nye Gear S har buet Super AMOLED-skærm og 3G-forbindelse direkte på armen

Mængden af de såkaldte ‘wearables’ eksploderer for tiden. Sidste nye skud på sammen er Samsung Gear S, der flytter smartphone-oplevelsen op fra lommen til dit håndled.

Gear S er udstyret med sit eget 3G SIM-kort for altid at være forbundet. Det betyder, at du får opdateringer fra sociale medier, din kalender, eller andre programmer, selvom du ikke har din telefon med dig. Du kan også svare på beskeder ved hjælp af et tastatur på skærmen eller via S voice. Dette betyder naturligvis, at forbindelsen også giver dig mulighed for at modtage og foretage opkald direkte fra din Gear S eller tillade viderestilling af opkald fra en smartphone. Gear S er også udstyret med WiFi.

Den buede Super AMOLED-skærm er to tommer høj og sidder, takket være sin buede form, rigtig godt på armen. Baggrundsbilledet på skærmen er let at tilpasse til dine egne præferencer, og kombineret med de udskiftelige armbånd, får du rig mulighed for at udtrykke din individuelle smag og stil.

GPS og navigation direkte på armen

Som et godt smartwatch får du naturligvis masser af widgets til Gear S. Du kan for eksempel få leveret nyheder eller tjekke din Facebook, og så har den indbygget gps og pulsmåler.

Det, der virkelig tænder os her på redaktionen, er, at du ikke mister funktionalitet, hvis du ikke har din smartphone med dig. Vi glæder os rigtig meget til at kigge nærmere på Gear S, som vil være at finde i butikkerne fra begyndelsen af ​​oktober til en vejledende pris på 2995 kroner.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.