Verdens første 10x multi-bluetooth højttaler

Opdatering til UE Boom og UE Megaboom betyder, at du nu kan parre din smartphone med mere end 10 højttalere på en gang

UE Boom og EU Megaboom

Ultimate Ears, der er ejet af Logitech, er på vej med en opdatering til deres UE Boom og UE Megaboom højttalere. Med den nye funktion er brugere i stand til at koble deres smartphone sammen med op til 10 UE Boom eller UE Megaboom højttalere på en gang.

I praksis betyder det, at du kan afspille din musik på op til 10 enheder på en gang, men om det i praksis er noget som helst andet end en sjov feature er et spørgsmål. UE Boom og UE Megaboom er langt fra billige højttalere, og det er stadig nødvendigt at være inden for rækkevidde af bluetooth-signalet.

Er du så det, er det værd at overveje, om det er nødvendigt at koble din smartphone op til 10 højttalere.

Ideen er dog sjov, og mon ikke der nok skal dukke nogle sjove anvendelser af funktionen op i den nærmeste fremtid.

Trådløs opdatering

En af de smarte ting ved denne, og andre, opdateringer til UE Boom og UE Megaboom, er, at Ultimate Ears løbende sender disse opdateringer ud gratis. Har du hentet app’en til din smartphone, så kan du hele tiden sørge for, at dine trådløse UE-højttalere har den seneste funktionalitet.

Den nye funktion til UE Boom og UE Megaboom forventes at være tilgængelig til sommer 2015, og som alle tidligere opdateringer er den ganske gratis.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.