Verdens første vævede armbånd klar i 2016

Smarte kropsnære produkter er ikke altid lige behagelige eller komfortable at have rundt om armen. Men Polyera er snart klar med et vævet smart armbånd

Wove Band

Wove Band fra Polyera skulle være verdens første digital stofarmbånd, der er lige så behageligt at have rundt om håndledet som din skjorte eller t-shirt.

Om du kalder produkterne for kropsnære eller wearables, så er det elektroniske gadgets der er tæt på kroppen, og derfor er det rigtig vigtigt, at de er behagelige at bruge. Desværre er det ikke altid sådan – hvilket vi her på redaktionen også har måttet konstatere på egen krop.

Men Polyera er klar til at lancere deres digitale smarte armbånd fremstillet i vævet digitalt stof. Produktet, Wove Band, er fremstilet i et specielfremstillet digitalt stof, som Chicago-virksomheden Polyera har udviklet i de sidste 10 år.

Wove Band

Udover at hele elektronikken er en del af selve stoffet, så bliver informationerne på det smarte armbånd vist på en fleksibel elektronisk film, der bruger E Ink.

Polyera planlægger at have prototyper klar i slutningen af 2015 og lancere kommercielle produkter omkring med 2016.

Der er mere information om Wove Band på wove.com

 

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?