Verdens tyndeste laptop kommer fra HP

Den hæderskronede it-virksomhed HP, har netop sendt deres nye HP Spectre 13 på gaden. Laptoppen udmærker sig ved at være den tyndeste bærbare computer på markedet til dato

HP Spectre 13

Det er ikke meget vi har hørt fra HP de sidste par år, men det betyder tydeligvis ikke, at HP er ved at ryge bagud dansen. De har lige sendt deres HP Spectre 13 på gaden, en laptop der udmærker sig blandt andet ved at være den tyndeste laptop til dato.

HP har fremstillet laptoppen af CBC-fræset aluminium med en tykkelse på 10,4 mm hvilket ikke er tykkere end et AAA-batteri.

For at sikre ydelsen, har HP forsynet HP Spectre 13 med en Intel Core i5 eller i7-procesoor, der har en bedre ydelse i forhold til mobile processorer.

Den er udstyret med en kulfiberbund, der sikrer en holdbar laptop selvom den ikke vejer mere end 1,1 kilo. Samtidig har HP også givet den et hybridbatteri, som er opdelt i to tynde dele, som kan levere samme effekt som et enkelt batteri, og med en batterilevetid på op til 9.5 timer.

Den har også fået Bang & Olufsen stereohøjttalere med HP Audio Boost-teknologi og en IPS-skærm med fuld HD og Corning Gorilla-glas.

Laptoppen er på markedet nu til en vejledende pris på 11.999 kroner.

HP Spectre 13

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2239 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?