Verdens tyndeste smartphone lanceres nu i Danmark

Europæiske Kazam sender smartphone på kun 5,15 mm på gaden

Kazam Tornado 348 bliver med sine 5,15 mm verdens tyndeste smartphone, og den kommer på det danske marked  i januar 2015. Kazam har ikke sparet på noget i deres nye smartphone, den er udstyret med hele otte processorkerner og har en Amoled-skærm.

Den nye smartphone er både tynd, elegant og stilfuld, og så bliver den markant billigere end de traditionelle nye smartphones. Den vejledende udsalgspris forventes at komme til at ligge på 2.599 kroner, og rammer som sagt det danske marked i januar 2015. Men allerede fra november er det muligt at forudbestille mobilen på Kazams Facebookside.

Men lad os lige lure lidt på, hvad den nye smartphone kommer til at indeholder.

Det bliver en Android-baseret mobil, og den kommer til at køre Android version 4.4.2 (Kitkat).

Hjertet bliver en otte-kernet processor, MT6592, og den kommer til at køre 1,7 GHz. Den er udstyret med 32GB lagerplads, og det kommer du til at nøjes med, for den understøtter ikke sd-kort.

Skærmen bliver en 4,8″ Amoled med en opløsning på 1.280 x 720 i hd med en pixeltæthed på 306 ppi.

Det indbyggede kamera er på 8 MP med 4x digital zoom, og så kan den optage video i 1.080p/30fps.

Batteriet bliver et LiPo på 2050 mAh og en angivet taletid på 6 timer.

Umiddelbart så er vi her på Tech-Test ikke imponerede over de generelle specifikationer. Vi har set rigtig mange smartphones med specifikationer, der let kan matche dem. Men vi er passende imponerede over den ringe tykkelse, og det er også herligt med en otte-kernet processor. Vi frygter dog, at batterilevetiden er overdrevet, alt andet lige så er batteriet kun på 2.050 mAh, men det må jo komme an på en prøve.

Prisen er atraktiv, og størrelsen vil tiltale alle, der ikke bryder sig om de store, og noget mere klodsede, smartphones med skærmstørrelse i nærheden af de 6″.

Vi glæder os til at teste mobilen, når den kommer til landet. 

 

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.