Verdens tyndeste smartphone under 5 mm tyk

Med kun 4,85mm bliver Oppo R5 verdens tyndeste smartphone

Oppo 1

Det er næsten ikke til at tro, men nu bliver smartphones igen tyndere. Fra Kinesiske Oppo kommer nu en smartphone på kun 4,85mm.

Smartphonen har fået navnet Oppo R5, og der er ikke sparet på hardwaren i denne mobil.

Den har et 5,2" AMOLED full HD-display med en opløsning på 1.920 x 1.080 og med en pixeltæthed på 423 pixels pr. tomme. Operativsystemet er Android 4.4, og den har 16GB intern lager. Den er baseret på en Snapdragon 615 Octa-core 2.1 GHz processor, og en Adreno 405 GPU.

Men firmaet bag mobilen har været nødt til at gå på kompromis for at opnå den imponerende tynde størrelse. Batteriet er kun på 2.000 mAh, men så understøtter det til gengæld VOOC Rapid Charging, så det kan oplade til 70% på kun 30 minutter.

Omvendt så er der ikke sparet på kameraet. Det er på 13MP og forsynet med Sony Exmor IMX214 sensor og Schneider linse.

Mere imponerende er det, at kameraet kan optage billeder i 50MP og har en foto stitching funktion. Kameraet kan endda optage 4K videoer med 30 billeder i sekundet.

Det vides ikke hvornår, eller om, smartphonen kommer til Danmark, men vi kan da kun håbe - det virker som en utrolig spændende smartphone .

Du kan se en video med præsentation af smartphonen herunder.

Læs også:

Ny brugergrænseflade fra LG For LG handler det om at gøre mobilen så let at betjene som muligt, at samle informationer og gøre folk til superbrugere af deres egen smartphone. Det...
Så kom Nexus 6P endelig Den nyeste version af Googles smartphones, Nexus, har fået navnet 6P og bliver fremstillet af kinesiske Huawei, der selv udvikler high-end mobilier so...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1786 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.