Vind: Heimdal Pro

Heimdal Pro

Så er det konkurrencetid igen her hos Tech-Test.

Denne gang kan du vinde det danske sikkerhedsprogram Heimdal Pro. Tech-Test udlodder 10 licenser.

Heimdal Pro er ikke en erstatning for din traditionelle virusværn, det er et supplement til din nuværende sikkerhed, og hjælper blandt andet med til at holde alle dine programmer opdaterede,  så sikkerhedshuller bliver lukket.

Du kan læse meget mere om Heimdal Pro på e-gear.dk, hvor du også kan finde hjælp til konkurrencespørgsmålet.

Konkurrencen er sponsoret af vores gode samarbejdspartner e-gear.dk.

[vfb id=4]

Konkurrence betingelser:

Konkurrenceperioden løber fra 6. februar 2015 til 27. februar 2015 kl. 18. For at deltage i konkurrencen skal du svare på spørgsmålene herover, udfylde navn, adresse og email, og indsende svaret ved at klikke på knappen “Deltag i konkurrencen”.

Blandt alle rigtige besvarelser, trækker vi en vinder d. 28. februar 2015. Vinderen får direkte besked via mail d. 26. december og vi offentliggør fornavn på vinderen på Facebook og her på siden.

Du skal være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark for at deltage i konkurrencen. Medarbejdere og familie til medarbejdere hos Tech-Test må ikke deltage i konkurrencen. Præmien sendes kun til adresser i Danmark.

Deltagerne i konkurrencen er selv ansvarlige for at holde øje med deres mailboks, da det er herigennem at vi kontakter vinderen.

Kommentar til artiklen?