Vink farvel til dårlig lyd på computeren

Hvis du er træt af ledninger til højttalere eller elendig lyd fra din fladskærmshøjttalere, er der godt nyt

Razor Leviathan

Gaming-hardwareproducenten, Razer, er snart aktuel med en ny Bluetooth 4.0 soundbar, der leverer trådløs surround sound, når du spiller eller ser film. Razer Leviathan er et opgør med flad og dårlig lyd, når du oplever underholdning på din computer.

Leviathan giver dybe, kraftfulde bastoner igennem en dedikeret subwoofer, og det adskiller den fra andre soundbars i samme prisklasse, som ikke kan producere de lavere frekvenser ligeså præcist, skriver Razer i en pressemeddelelse.

Soundbaren er ikke begrænset til din computer. Leviathan er let at flytte rundt med, og den er kompatibel med din spilkonsol i stuen, ligesom du kan streame musik fra dine Bluetooth-enheder.

Leviathan leverer 5.1 virtuel surround sound, der bliver produceret af de indbyggede, prisvindende Dolby Virtual-højttalere. Soundbaren har fire fintunede drivere (to 2,5 tommers fuldtone-drivere og to 0,74 tommers diskanthøjttalere), som er optimerede til surround sound i spil.

Razer beskriver soundbarens evne til at levere de helt dybe toner ved hjælp af en kraftfuld 5,25 tommers nedadvendt subwoofer, som er dedikeret til en nøjagtig bas-genskabelse og tunet til at producere lave toner uden forvrængning. Leviathan vil ifølge Razer være i stand til at levere krystalklare mellemtoner og imponerende høje toner, hvilket skyldes to præcisionstunede fuldtonede drivere og diskanthøjtalere.

Razer Leviathan kan nemt forbindes til andre Bluetooth-enheder i trådløs musikstreaming-tilstand via Bluetooth 4.0 med AptX-teknologi, som giver en virtuel lydkvalitet, der kan måle sig med en ledningsforbindelse. Med en forbindelsesrækkevidde på op til 10 meter kan musik nydes, uden at du skal døje med ledninger.

Razer Leviathan vil være tilgængelig i november til en vejledende udsalgspris på kr. 1.569.