Virtuelt kortspil tiltrækker millioner af brugere

Mere end 20 millioner spiller nu Heartstone

Blizzard runder et skarpt hjørne med free-to-play kortspillet, Hearthstone: Heroes of Warcraft. Firmaet annoncerer, at spillet har mere end 20 millioner brugere, siden Hearthstone udkom til pc og Mac i marts i år samt iPad måneden efter. 

Blizzard er kendte for spilfranchises som World of Warcraft, Starcraft og Warcraft, hvor du betaler for selve spillet eller betaler abonnement. Med Hearthstone eksperimenterer spilproducenten med den populære free-to-play forretningsmodel, hvor det er gratis at hente og spille et spil. Du betaler til gengæld små beløber for ekstra indhold og opgraderinger. 

  

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.