Wacoms nye Bamboo Spark omdanner håndskrevne noter til tekst

Det er Wacoms smarte notesblok der fortsætter med at vokse sammen med brugernes krav og behov. Det betyder at de ny introducerer en funktion til at omdanne håndskrevne noter til tekst

bamboo spark

Det er Bamboo Spark, Wacoms smarte notesblok, der får tilført funktionen med at omdanne håndskrevne noter til tekst. Denne smarte notesblok gør det i forvejen muligt at gemme håndlavede tegninger digitalt i det sekund du fremstiller dem.

Den nye funktion tilfører et nyt spændende aspekt til Bamboo Spark, som gør det muligt at gemme disse noter og dele dem via email eller kontorprogrammer som Evernote.

Alle håndskrevne noter bliver automatisk gemt i Inkspace, Wacoms skytjeneste der fungerer sammen med Bamboo Spark. Ved at klikke på eksportknappen i Bamboo Spark app’en bliver det muligt at sende tekst til dit mailprogram eller direkte til kontorprogrmmer som f.eks. Evernote og OneNote.

Den nye funktion har en række avancerede funktioner, blandt andet til søgning. Den gør det muligt at lede efter ensartede ord, fraser eller tekstudbrud. Konvertering af håndskrevne noter til tekst understøttes af tretten sprog: Engelsk, japansk, tysk, spansk, fransk, italiensk, nedenlandsk, polsk, portugisisk, russisk, koreansk, traditionel kinesisk og forenklet kinesisk.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?