Weekenden byder på gratis PlayStation Plus-oplevelser

Sony giver alle PlayStation 4-ejere mulighed for at prøve PlayStation Plus-tjenesten gratis i den kommende weekend

Playstation 4

Ejer du en PlayStation 4, bør du rydde kalenderen i weekenden, da sofaen kalder. Sony giver nemlig fri adgang til PlayStation Plus hele næste weekend fra fredag den 13. februar kl. 7.00 til mandag kl. 7.00.

Tilbuddet gælder for alle PS4-ejere, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Tag din spiloplevelse op på et nyt niveau med dette tidsbegrænsede tilbud, der giver adgang til den utrolige multiplayer i f.eks. Destiny, Far Cry 4, Grand Theft Auto V og FIFA 15.

Denne mulighed for at spille online multiplayer uden ekstra omkostninger giver også PS Plus-medlemmer lejlighed til at prøve Share Play. Her kan du give controlleren til en ven, som kan hjælpe med en særligt svær bane, eller du kan invitere din ven til at spille online multiplayer, selvom din ven ikke selv ejer spillet.

Siden den 2. januar i år har mere end 10,9 millioner spillere benyttet sig af PS Plus, inklusive eksklusive fordele som f.eks. online multiplayer på PlayStation 4. Sonys onlinetjeneste har millioner af medlemmer, men med dette markedsføringsfremstød forsøger man at lokke endnu flere PlayStation 4-ejere til at abonnere på PlayStation Plus

Kommentar til artiklen?