Windows 9 lige om hjørnet

Microsoft har planer om at annoncere næste version af Windows på et stort pressemøde d. 30. september

I følge internet nyhedsmediet The Verge er Microsoft så langt i planerne, at de nu er klar til at fortælle mere om den kommende version af deres operativsystem.

Kilder fortæller til The Verge, at Microsoft vil komme med flere detaljer om næste version af Windows på et pressmøde d. 30. september. 

Indtil videre bliver versionen kaldt for Threshold, men The Verge føler sig sikre på, at navnet ender med at blive Windows 9.

Samtidig forlyder det, at Microsoft har planer om at frigive en preview-version af Windows 9 sidst i september eller starten af oktober.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.