ZyXEL forlænger dit trådløse netværk

Den nye trådløse repeater fra ZyXEL finder selv den optimale placering i hjemmet

Trådløse netværk har ofte problemer med at dække hele hjemmet, og det afhjælpes bedst med en repeater. ZyXEL har nu sendt deres nye repeater, WRE6505 AC750 på markedet. Den forlænger dit netværk uanset hvilken netværksprotokol dit netværk benytter.

WRE6505 har indbygget et led-lys, der viser, hvor repeateren skal indstalleres for at fungere optimalt i netværket. Den udvider det trådløse 802.11a/b/g/n/ac-netværk, og er udstyert med Wi-Fi Protected Setup (WPS). Den har indbygget Ethernet-port og kan også anvendes til at tilslutte enheder med et netværkskabel.

WRE6505 giver dig mulighed for at tilpasse netværket ud fra dine behov. Med funktionen Range Boost maksimeres dækningen, og med Speed Boost prioriteres i stedet hastigheden. 

WRE6505 kan fås i danske butikker nu til en pris på 590 kroner.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.