Tech-Test bedømmer alle produkter på en skala fra 0-100 procent, hvor 100 procent er det ypperste, der kan nås. Her går produktet ud over alle forventninger, og imponerer med nyskabelser og funktioner, som vi ikke havde ventet. Du skal derfor ikke forvente at se så mange produkter få denne score hos os.

Produkter kan i teorien også få 0 procent, men det vil kræve, at produktet ikke en gang kan tænde, og at det ikke er muligt at få det rettet selv med et nyt produkt. Du skal heller ikke forvente at se så mange produkter få den laveste score.

Vores bedømmelsesbokse vil forklare, hvorfor vi bedømmer et produkt, som vi gør, og artiklen bør også give en god indikation af, hvor mange procent produktet vil få.

Bedømmes et produkt til at være blandt de bedste, Tech-Test har testet,  gives et af fire udmærkelser, Bronze, Sølv, Guld og Platin. Herunder kan du se udmærkelserne, og hvornår et produkt kan opnå disse logoer.

Platinum: 100 procent

Gives til de produkter, der er ekstraordinære. Produkterne er i en klasse helt for sig selv og har funktioner og faciliteter vi ikke havde ventet, og de imponerer under hele testen.

Gold: 95-99 procent

Gives til de produkter, der er særligt gode. Produkterne er af meget høj kvalitet og har spændende og overraskende funktioner og faciliteter. Produkterne imponerer løbende under testen.

Silver: 90-94 procent

Gives til de produkter, der er gode. Produkterne lever op til alle vores forventninger og har alle de funktioner og faciliteter, vi havde forventet. Produkterne imponerer på enkelte punkter i testen.

Bronze: 85-90 procent

Gives til de produkter, der er væsentligt over middel. Som hovedregel lever de op til vores forventninger, og vi mangler ikke noget på produkterne. Ind i mellem under testen formår de endda at imponere os, dog ikke så ofte.