JBL klar med nyt trådløst gamerheadset

Det nye JBL Quantum 350 lover at levere en fuld gamingoplevelse helt uden ledninger

Når du gamer spiller lydbilledet en meget stor rolle, at JBL vil godt give dig den bedste lyd til spillet, samtidig med at de fjerner de ledninger der ellers forbinder dig til computeren.

Det nye JBL Quantum 350 er designet til både pc og konsoller, , og skulle allerede nu være tilgængelig i hele Europa.

JBL oplyser at teknologien ba deres QuantumSOUND Signature og JBL QuantumSURROUND placerer gameren i centrum af kampens hede.

Det nye headset er Discort-certificeret og har en aftagelig og retningsbestemt stemmefokuseret mikrofon. Så uanset hvor meget der sker i spillet, vil din stemme altid gå klart igennem.

JBL Quantum 350 trådløs gamingheadset. Foto: JBL

Headsettet er udstyret med trådløs 2.4G forbindelse og har 22-timers batterilevetid, hvilket skulle betyde at du kan bruge det i selv de længste gamingssessioner – så længer du kommer med et opladet headset altså.

Det kan oplades til en times spil på blot fem minutter, hvis du bruger den hurtige usb-c-opladning, og du kan endda lade op mens du gamer.

Prisen bliver på omkring 900 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?