TEST: Fire gadgets der gør det lidt sjovere at have smartphone

Smartphones og gadgets er fantastiske og vi ville ikke undvære dem. Men de mangler konstant strøm. Tech-Test har kigget på fire gadgets der gør det lidt lettere at sørge for, at de vigtige gadgets ikke løber tør for strøm

xtorm gadgets xtorm gadgets

Hollandske Xtorm har specialiseret sig i powerbanks og andre enheder der sørger for at der altid er strøm til dine gadgets. Vi har kigget nærmere på to af deres powerbanks, en usb-hub der leverer masser af strøm og en hub til der kan holde din iPad og dit Apple Watch mens den oplader dem.

Masser af strøm i powerbank

De to powerbanks vi har kigget på er Xtorm Free og Xtorm Xtreme, med hver deres forskellige fokusområder.

Free er på ikke mindre end 15.000 mAh, hvilket betyder at du kan oplade din smartphone fem-seks gange, eller din iPad Pro to til tre gange.

xtorm free

Men Free bliver lidt mere avanceret end blot et stort batteri. Den er udstyret med tre usb-porte du kan bruge til opladning af dine gadgets. Faktisk er den stærk nok til at oplade en tablet og to smartphone på en gang.

Alt det kræver er at du tilslutter den mest krævende enhed til port 1, næstmest til port 2 og ja – den mindst krævende til port 3.

Der er to muligheder for opladning af Free. Enten via et mini-usb-kabel, som du så skal tilslutte enten en computer eller en adapter til stikkontakten.

Sidstnævnte er klart vores anbefaling, det gå langt hurtigere på den måde. Eller du kan bruge det indbyggede fleksible usb-kabel, som du så igen kan slutte til en computer eller en adapter.

Et tryk på en knap på oversiden af Free får små indikatorer til at lyse op og vise ca. hvor meget strøm der er tilbage. Altså – er den fuldt opladet, er der 75% tilbage, er der 50% tilbage eller kun 25%.

Generelt en rigtig fint powerbank som er utrolig god til at holde på strømmen og som er hurtigt lader op, hvis den altså kommer i en stikkontakt. Det eneste vi er lidt utilfredse med er vægten, for Xtorm Free er ret tung.

Læs mere om Xtorm Free her

Den anden powerbank er Xtreme, som er noget mindre, men som har en IP66-certificering – hvilket gør den vandtæt – og en indbygget lommelygte.

Men den er kun på 9.000 mAh, hvilket betyder at du ikke må forvente at oplade din smartphone mere end 4 gange, og hvis du kobler din tablet til den, så bliver det kun en 1 til 2 opladninger.

Den har også kun en usb-port til opladning, og en mini-usb-port du bruger når du skal oplade Xtreme. De to usb-porte og lommelygten er begge gemt under et gummidæksel, som slutter tæt, og derved holder IP66-certificeringen.

xtorm xtreme

Knappen der bruges til at tænde og slukke for lommelygten er dels isoleret så den ikke kompromitterer vandtætheden, dels skal der klikkes på den to gange for at tænde hhv. slukke for lommelygten. Smart for så tændes der ikke ved et tilfælde for den.

En fin lille powerbank til trekking-turen, og som holder godt på strømmen.

Læs mere om Xtorm Xtreme her

Usb-oplader

Men en af de enheder der virkelig imponerede os, var den lille Xtorm Power Hub Cube, som sikrer at du kan oplade op til fem forskellige enheder på en gang.

Xtorm Power Hub Cube sluttes til en stikkontakt og herefter kan du så til slutte op til fem forskellige enheder til den. Faktisk så understøtter den ene usb-port Qualcomm Quick Charge, så har du en smartphone der understøtter den teknologi, så kan lynhurtigt få opladet den herfra.

xtorm power hub cube

Xtorm Power Hub Cube er en af de gadgets/dimser som vi bare ikke vidste vi manglede, men som virkelig giver mening nu vi har den. Før kæmpede vi en kamp om stikkontakter for at oplade headsets, smartwatch, smartphone og meget mere. Nu skal vi ikke spekulere på hverken adapter eller stikkontakt.

Xtorm Power Hub Cube ligger på vores bord, og vi har nu konstant et udvalg af usb-kabler sluttet til den, så vi altid kan oplade vores forskellige gadgets. Genialt siger vi bare – virkelig en gadget vi har manglet.

Læs mere om Xtorm Power Hub Cube her

Kun til iPad/iPhone

Den sidste gadget vi har kigget på i denne omgang er Xtorm Power Station Stage, en holder dedikeret til iOS-produkter. Holderen er designet i aluminium, og har plads til enten en iPhone eller en iPad mini samt et Apple Watch.

Selve holderen kommer med indbygget strømforsyning, så alt du skal gøre er at tilslutte holderen til strøm, og hvis du har et Apple Watch, så skal opladeren lige monteres i holderen til uret.

Det sidste kan godt være lidt bøvlet, men dog noget der sagtens kan klares. Det tog os små fem minutter at få opladeren til Apple Watch på plads, ledningen skjult og det hele sat på plads.

power station stage

Herefter kunne vi let hænge Apple Watch over holderen og sætte vores iPhone på plads i den tilhørende holder. Begge enheder oplader herefter fint, og indrømmet – det er altså noget pænere ud end at have dem liggende på bordet.

Hvis du har flere iOS enheder, eller måske en Android-smartphone eller headset du også godt vil oplade, så er der to usb-porte på bagsiden af Power Station Stage, som du kan bruge til det formål.

Vi er vilde med Xtorm Power Station Stage. Den er flot i designet, den er effektiv og den fjerner masser af ledninger fra vores bord.

Læs mere om Xtorm Power Station Stage her

Bedømmelse Xtorm Free

Samlet vurdering 90%Tech-Test-wide-RGB-silver_small

God powerbank med masser af overskud og dejligt mange usb-porte. Eneste lille minus er den vægten.

Bedømmelse Xtorm Xtreme

Samlet vurdering 90%Tech-Test-wide-RGB-silver_small

En rigtig fin powerbank til vandreturen. Vi er begejstrede for IP66-certificeringen og ikke mindst for den indbyggede lommelygte. Men igen er vægten lidt på den høje side, og vi kunne godt have brugt en større kapacitet.

Bedømmelse Xtorm Power Hub Cube

Samlet vurdering 100%Tech-Test-wide-RGB-platinium_small

Klart vores store favorit. Op til fem enheder kan oplades på en gang. Den fylder næsten intet og fjerner en masse ledninger fra vores bord. Den skal også roses for at have en Quick Charge port.

Bedømmelse Xtorm Power Station Stage

Samlet vurdering 95%Tech-Test-wide-RGB-gold_small

En rigtig flot holder og oplader til iOS-produkter. Designet er i top og det er dejlig let at få opladet sin iPhone/iPad mini og Apple Watch. Den fylder dog en del på skrivebordet, men omvendt så er vi begejstrede for designet.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2693 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart