TEST: Kraftfuld powerbank fra Trust

Urban Omni Plus fra Trust er en 20.000 mAh powerbank, der både hurtigt og effektivt kan levere strøm til dine enheder

Har du en smartphone eller tablet, så er jeg helt sikker på at du, som jeg, jagter strøm det meste af tiden. Personligt sikrer jeg mig altid, at min smartphone ikke er langt væk fra en strømkilde.

Men alligevel så ender jeg i situationer, hvor jeg mangler strøm, så jeg har også altid en eller to powerbanks liggende i min taske. Problemet med dem er dog bare, at flere af dem ikke kan oplade min smartphone hurtigt nok – ja nogle af de oplader slet ikke.

Trust har nu også sendt en powerbank på gaden, Urban Omni Plus, og den har jeg kigget nærmere på.

Den indeholder 20.000 mAh, hvilket er nok til at oplade de fleste nyere og større smartphones op til fem gange – og for iPhones vedkommende op til seks gange.

Men det er faktisk ikke kapaciteten der gør den interessant – det er at den autodetekterer hvor hurtigt din smartphone eller tablet kan oplades, og så understøtter den Quick Charge 3.0. Derved kan din smartphone eller tablet oplades hurtigt og effektivt.

Derudover kan du altid bruge Urban Omni Plus bruges som et effektivt slagvåben – for den er både stor og tung.

Uden dikkedarer

Designet af Urban Omni Plus er enkelt men stadig ret pænt. Børstet aluminium og med afrundede kanter. Den er udstyret med tre udgange, en usb-c, en mini usb og en standard usb-port.

Under mini-usb-porten er der fire små led-lamper der lyser op, og indikerer hvor meget ladning der er tilbage, når du klikker på en lille knap på siden af powerbanken.

Jeg har prøvet at oplade forskellige enheder med Urban Omni Plus, og selvom den ikke oplader min P30 Pro lige så hurtigt som når jeg bruger den medfølgende quick charger, så går det markant bedre end når jeg bruger en af mine andre powerbanks.

Den er udstyret med beskyttelse mod overopladning af enheder, så når din enhed er ladet op, så stopper opladningen automatisk.

Jeg kan rigtig godt lide Urban Omni Plus – det eneste der er lidt frustrerende ved den, er størrelsen. Jeg havde håbet at der var sket så meget på batterisiden, at det ville være muligt at få powerbanket gjort lidt mindre, men sådan er tingene altså ikke.

Med en vægt på 450 gram, er den om muligt endnu tungere end den powerbank jeg har liggende, også på 20.000 mAh. Her kunne Trust godt arbejde lidt på tingene.

Men ellers er det en fin powerbank. Det er skønt med de tre porte og ikke mindst at den understøtter Quick Charge.

Produktinformation

 • Produktnavn: Urban Omni Plus
 • Producent: Trust
 • Porte: 3 stk. Usb-c, mini-usb og usb type A.
 • Batteritype: Li-ion
 • Kapacitet (V): 3,7 V
 • Watt-time forhold 74 Wh
 • Batterikapacitet: 20.000 mAh
 • Dimensioner: 22 x 74 x 12 mm
 • Vægt: 450 gram
 • Pris: Set til kr. 190 kroner
 • Mere information hos Trust

 

Bedømmelse

 

Samlet vurdering 90%

God powerbank med masser af kapacitet. Jeg er specielt glad for at den understøtter Quick Charge 3.0, så jeg hurtigt kan få strøm på min smartphone.

Designet er også godt – den er faktisk ret pæn. Men vægten er altså lidt prohibitiv. Den vejer lige så meget som 3 store smartphones til sammen, så du har den ikke bare lige med, for at putte den ned i bukselommen, vil sikre dig, at du taber bukserne hurtigt (og sikkert i fuld offentlighed).

 

 

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2743 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart