Apple køber Shazam

Så blev det officielt bekræftet at Apple har opkøbt Shazam, en tjeneste der kan genkende musik og billeder

I går gik Apple så endelig ud og bekræftede at de har opkøbt Shazam, den tjeneste der kan genkende et musiknummer ved at lytte til det, og levere informationerne til dig, så du eventuelt kan købe det musiknummer, eller bare få ro i sjælen, når du får at vide hvad musiknummeret du lytter til egentlig hedder.

Apple har oplyst til Techcrunch.com, at Apple Music og Shazam er et godt match, hvilket giver mening. Nu kan du snart både genkende et nummer og derefter købe det, så snart Apple får godkendt overtagelsen.

Apple har ikke oplyst prisen, men ifølge Techcrunch er der kilder der placerer opkøbssummen omkring 400 millioner dollars.

Hvor Shazam i starten primært kunne genkende musik, så har tjenesten udviklet sig meget. I dag sender den dig videre så du kan downloade eller lytte til musikken når det passer dig, den giver dig mere information om musikken og kunstneren bag og meget mere. Den har også en tjeneste hvor brugeren kan tage et billede og så få Shazam til at give dem mere information om et givent brand eller organisation.

Der er ingen tvivl om, at med opkøbet vil Apple Music og Shazam bliver til et fælles produkt, men præcist hvordan vil fremtiden vise, og det bliver spændende at følge.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?