Blue på vej med trådløse høretelefoner

Satellite er de første trådløse høretelefoner fra Blue, og de benytter to drivere i hver ørekop - én dedikeret til støjreducering og én til lyden

Blue, der gennem 20 år har været førende inden for lydteknologi og -design, kunne på årets CES i Las Vegas vise deres første trådløse høretelefoner, Satellite, der kombinerer ægte audiofil lyd med den trådløse oplevelse. Satellite har indbygget forstærker med to separate drivere for at sikre en hi-fi lydoplevelse, der ikke på kompromis med kvaliteten.

Satellite er designet til at sikre optimal ydeevne, komfort og lydisolering – og kan samtidig foldes sammen, så de er lette at have med på farten.

Hidtil uset trådløs lydoplevelse

Takket være høretelefonernes indbyggede forstærker, leverer Satellite en unik trådløs lydoplevelse, der vil tilfredsstille selv de mest audiofile lyttere. Det betyder, at brugere nu også via deres computer, telefon eller anden mobil enhed kan opnå ægte hi-fi-lyd.

Blues specialfremstillede forstærker er udviklet, så den passer sammen med Blues omhyggeligt fintunede 44mm dynamiske drivere med høj respons, så alle detaljer bliver kraftige og klare.

Satellite bygger videre på Blues anmelderroste højttaler- serie ved at gøre den mere transportabel, takket være den trådløse forbindelse og det nye design, der kan foldes sammen.

Første høretelefoner med to drivere i hver ørekop

Satellite er de første høretelefoner på markedet, som lukker al uønsket støj ude, uden at det går ud over musikken. I stedet for én driver i hver ørekop – som skal sørge for både ANC og lyd – benytter Satellite to drivere i hver ørekop, hvoraf den ene er dedikeret udelukkende til støjreducering og den anden til lyden. På den måde kan man lytte til sin yndlingsmusik i hi-fi-kvalitet, helt uforstyrret.

Satellite er designet til at sikre optimal ydeevne, god støjreducering og høj komfort. Ørekopperne er udformet for at give den bedst mulige akustik samt et rigt og detaljeret lydbillede. Høretelefonerne er kompakte og kan foldes sammen, så de nemt kan være i det medfølgende etui – og på den måde opbevares sikkert på farten. Desuden medfølger et tre meter langt lydkabel, så man også kan bruge Satellite til at lytte til musik uden Bluetooth eller fx bruge dem med sit vintage lydudstyr.

Høretelefonerne fungerer også i analog tilstand uden forstærker (OFF-mode), og derudover er der to niveauer for forstærkeren: ON og ON+. De giver brugeren mulighed for at genfinde de forsvundne lave toner i vinylæraens musik.

Satellite kommer i handlen i 2017.

For mere information, besøg: www.bluemic.com/satellite.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2637 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart