Fitstar Personal Trainer App hjælper dig til at træne klogere

Nye trænere, flere øvelser og skræddersyet musik til din træning giver mere personlig vejledning og højere motivation som hjælp til at nå dine mål hurtigere

Fitstar by Fitbit har lige lanceret en helt ny appoplevelse, der med forbedret personlig vejledning hjælper dig til at nå dine træningsmål. Den nye Fitstar Personal Trainer app indeholder skræddersyede workouts og anbefalinger baseret på dine Fitstar og Fitbit aktiviteter. Stærkere rådgivning hjælper dig til at træne smartere og få det meste ud af Fitbits økosystem. Læg dertil nyere trænere, flere øvelser, personlig workoutmusik og et opdateret design, som giver mere inspiration.

Fitstar Personal Trainer kan med personlige træningsvideoer bruges hvor og hvornår, det skal være, uanset om du er hjemme i dagligstuen eller ude af huset. De forskellige workouts er tilpasset dit træningsniveau og stiger i niveau i samme takt, som du udvikler dig. App’en bruger din egen feedback til at sikre, at hver enkelt træning passer dit fitnessniveau og din personlige styrke og udholdenhed.

Fitstar Personal Trainer indeholder fire omfattende træningsprogrammer med hundredvis af øvelser og Freestyle sessions – eksempelvis “10-minute Abs” og “Traveler 10”, der giver god variation i træningen og gode resultater. Fitstars tal viser, at 85 % af de brugere, der mindst bruger Fitstar Personal Trainer til fem træningssessioner, bliver stærkere.

Som noget modtager du et udvalg af anbefalede workouts i Fitbit og Fitstar Personal Trainer apps baseret på de daglige aktiviteter, du tracker med en Fitbit enhed. Fitbit brugere kan se disse workouts i den nye ”Guidance” fane, som snart kommer til Fitbit app’en, mens Fitstar brugere kan finde dem under anbefalede workouts. Hvis du for eksempel har løbet 5 km. med en Fitbit enhed, foreslår Fitstar, at den næste træningssession tilpasses til at fokusere på dine arm- og mavemuskler og lader dine ben restituere. I begge apps modtager alle brugere – både dem der tracker deres aktiviteter, og dem som ikke gør – anbefalinger ud fra hvilke workouts, der er populære blandt lignende brugere.

Den helt nye Fitstar Personal Trainer app indeholder:

  • Anbefalede workouts: Fitstar anbefaler workouts baseret på de daglige aktiviteter, du tracker med en Fitbitenhed i den nye ”Guidance” fane. Resultatet er personlig fitnessrådgivning, som hjælper dig med at nå dine mål.
  • To certificerede personlige trænere: Vælg mellem Adrian og Lea som guide på din træningsrejse. Du kan vælge den, som motiverer dig mest, og du kan skifte mellem de to, som du har lyst.
  • Fitstar Radio: Med Fitstar Radio kan du selv vælge soundtracket til din træning blandt flere musikstationer, der spiller alt fra pop til hip hop (kun tilgængelig i USA).
  • Nyt design og ny atmosfære: Et helt nyt design og en ny atmosfære giver en frisk og inspirerende træningsoplevelse, som kan ses på ethvert format fra mobiltelefoner til de nyeste HD fjernsyn.
  • Flere øvelser: Et større udvalg af træningsøvelser med nye vægttab og kredsløbsøvelser for ethvert niveau, der jævnligt udvides.

 Tilgængelighed

Fitstar Personal Trainer kan fra i dag fås på engelsk, fransk, tysk, portugisisk og spansk. App’en kan anskaffes med trådløs internetadgang på IOS enheder, Android telefoner og på nettet og med Chromecast og Airplay.

  • Fitstar Personal Trainer Premium giver ubegrænset adgang til personlige workouts og det samlede Freestyle katalog for 59,00 kr. om måneden eller 309,00 kr. om året.
  • Fitstar Personal Trainer Basic giver gratis adgang til to skræddersyede “Get Moving” sessions om ugen og enkelte Freestyle workouts.

App’en kan downloades gratis i App Store og med Google Play, og den kan tilgås online.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2419 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart