Microsofts oversætter app går offline

Den smarte app, Microsoft Translator, har hidtil krævet netadgang, men nu frigiver Microsoft en løsning der også kan bruges når der ikke er netadgang

I mange nye Android smartphones findes app’en ’Microsoft Translator’, der som så mange andre oversætter apps, kræver internet-adgang for at fungere.

Og hvor smart er det lige, hvis du står i midten af ingenting og skal have oversat en sætning – måske bestille en taxi eller lignende?

Men nu har Microsoft så frigivet en række sprog-pakker til Translator (til Android, iOS og Amazon Fire-enheder), så du stadig kan oversætte når du er offline.

Og hvor Translator tidligere krævede en dedikeret AI-chip, som f.eks. i de nye Huawei-mobiler, så har Microsoft optimeret algoritmen, så app’en nu kan køre på de fleste nyere mobiler.

Her og nu er det primært de mest populære sprog der kommer som sprogpakker, men Microsoft lover at flere er på vej.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?