HAY nytænker populær Sonos-højtaler

Sonos' krystalklare lyd møder HAY's stilsikre fornemmelse for moderne design i et nyt samarbejde, der dypper Sonos One - mærkets første smartspeaker - i tre iøjefaldende farver: rød, grøn og gul

Samarbejdet blev i går afsløret på messen Salone del Mobile i Milano, hvor Sonos udstiller frugterne af projektet med det danske designfirma på HAY’s messeområde i Palazzo Clerici.

»HAY er et firma, hvis arbejde vi har stor respekt for, og hvis designfilosofi går godt i spænd med vores egen. I HAY har vi fundet en partner som vi både kan udforske og udvikle lyd som arkitektonisk element i hjemmet med«, siger Tad Toulis, Design VP hos Sonos.

»For mig er farve et af de mest afgørende redskaber i designprocessen, så det var meget vigtigt, at vi ikke bare skabte en farveskala, der så smuk ud. Farver kan skjules og forsvinde helt eller give kontrast – et større farvespænd har ikke bare en stor virkning i sig selv, men giver muligheden for at sammensætte hjemmet på nye måder. Højttalere fortjener at blive behandlet som møbler; stærke, uafhængige genstande, der kan falde i ét med rummet eller skille sig ud – funktionelt tilbehør til ethvert rum, som passer til forskellige behov og forskellige omgivelser«, siger Mette Hay, medgrundlægger af HAY.

Den lille kollektion bestående af de tre farvestrålende højtalere lander i Sonos’ egne butikker i New York, London og Berlin samt på webshoppen Sonos.com fra september 2018. Samarbejdet vil også blive forhandlet i Hay House på Strøget i København som en limited edition i et begrænset styktal.

Debutkollektionen holder sig til rød, grøn og gul, men flere farvevarianter er allerede under udvikling. Præcis som mærkets almindelige Sonos One-højtalere og nyere produkter, kommer også HAY-højtaleren til at understøtte Apples AirPlay2, når denne bliver tilgængelig i Skandinavien.

Højtalerne i HAY x Sonos-kollektionen koster 1.999 kroner.

Læs også:

HTC-rygter passer, bedre video og Bluetooth 5.0 på... De to rygter der har verseret i branchen er om bedre video og ikke mindst om Bluetooth 5.0 i den nye HTC U11 mobil. HTC har lige udsendt en pressem...
Spændende nyt headset på vej fra Marshall Marshall er kendt for spændende headsets, og nu har de så introduceret deres første støjreducerende headset, MID A.N.C, som også har den nyeste Blueto...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2046 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?