Huawei klar med nyt trådløset headset – i billigudgave

På mandag kommer Huawei med et nyt trådløst headset – Freebuds Lite. Et headset der er helt uden ledninger, som ikke koster ret meget, og som minder utrolig meget om Apple AirPods

Freebuds Lite har 12 timers spilletid med opladningsæsken, og med kun 15 minutters opladning er du sikret 90 minutters lyd i ørerne. Men de nye høretelefoner gemmer på mere end god batteritid.

En lille, bærbar assistent

Med Freebuds Lite får du også en miniassistent, der altid står til rådighed. De trådløse ørepropper er nemlig spækket med smarte funktioner. Et tap med fingeren på højre earbud aktiverer din nye hjælper, der på din forespørgsel kan ringe op til din bedste ven eller hjælpe dig i retning af stedet, I skal mødes.

“Med Freebuds Lite har vi gjort det endnu nemmere at få mest muligt ud af de utrolige muligheder, vi har liggende i lommen. En finger på øret er alt, hvad der kræves, for at du får adgang til informationssøgning og vejledning i hverdagen,” siger Marie Dam Feldborg i en pressemeddelelse.

Indbygget i de nye høretelefoner er også en lille sensor, der automatisk pauser musikken, når du tager en af dine ørepropper ud. Og så er din nye assistent naturligvis ligeglad med, om solen skinner eller om du løber i regnvejr.

Freebuds Lite kommer i sort og hvid og koster 999 kroner. Du finder dem fra mandag den 20. maj hos Telia, Yousee, Wupti, Power, Proshop og i Elgiganten.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2637 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart