Ny smart soundbar fra Bose

En nye soundbar fra lydspecialisten Bose lover både rumlig lyd, masser af smarte funktioner og at den ikke har behov for hverken subwoofer eller baghøjttalere

Smart Soundbar 900. Foto: Bose

Smart Soundbar 900 er navnet på den nyeste soundbar fra Bose, og den kommer med nogle ret spændende specifikationer, blandt andet understøtter den Dolby Atmos, kommer med rumlig lyd og har en række Bose-funktioner der skulle gøre lyden ekstra spændende.

Smart Soundbar 900. Foto: Bose

Ifølge pressemeddelelsen skulle Smart Soundbar 900 blandt andet kunne sikre en bedre Dolby Atmos-oplevelse ved at adskille instrumenter, dialog og effekter, og placerer dem forskellige steder i det virtuelle rum som soundbaren skaber.

Smart Soundbar 900 kobles til dit tv via HDMI eARC, men kan også kobles til dit WiFi og ikke mindst så kan du streame til den via bluetooth.

Herudover så understøtter den Google Assistant, Amazon Alexa, AirPlay 2 og Spotify Connect, og hvis du i øvrigt har andre af Boses Smart-højttalere, så kan den indgå i et multirum-setup.

Den nye soundbar er 5,82cm høj, lige over 10 cm dyb og 104cm lang, og som sagt så lover Bose at det er en alt-i-en enhed, der ikke kræver baghøjttalere eller en subwoofer for at levere en fed lyd i stuen.

Den nye højttaler dukker op i løbet af september, og den får en pris på omkring 7.800 kroner.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?