IFA 2017: De nye soundbar-modeller fra JBL leverer masser af lyd til hjemmet

Lyd til hjemmebiografen skal lyde godt, og det skal de nye soundbars fra JBL sikre. Den nye serie kommer i fire modeller og har indbygget Bluetooth 4.0 så du også kan streame til dem fra din smartphone

null

De fire ny modeller soundbars fra JBL har fået navnene Bar Studio, Bar 2.1, Bar 3.1 og Bar 5.1, så der skulle gerne være lidt af hvert til hjemmebrugeren.

JBLs mest ekspansive soundbar-serie til dato vil fylde ethvert rum med lyd i biografkvalitet, og løfte underholdningsniveauet for både tv, film, musik og videospil. Foruden JBLs sædvanlige signaturlyd og Dolby Digital afkodning er Bar-serien udstyret med ekstra højttalere for at løfte lydoplevelsen til nye højder.

Bar-serien er skabt med det formål at gøre underholdning simplere. Derfor er serien let at sætte op og har adskillige tilkoblingsmuligheder inkl. HDMI og HDMI ARC-indgange samt Optical- og AUX-indgange.

De mere avancerede modeller som 3.1 og 5.1 kommer med adskillige 4K HDMI-indgange, så brugere kan forbinde flere forskellige enheder som Blu-ray-afspillere, spillekonsoler og lignende samtidig.

Herudover er soundbaren programmeret til at reagere på tv’ets fjernbetjening, så man undgår at skulle skifte mellem flere forskellige fjernbetjeninger. For de som elsker ”second screen”-funktionen er JBL Bar-serien også udstyret med JBL SoundShift-teknologi, hvilket giver mulighed for nemt og hurtigt at skifte mellem lydkilder.

JBL Bar 5.1

For de, som søger en fuldt trådløs og fuldstændig surround sound-oplevelse kommer JBL Bar 5.1 med to batteridrevne, genopladelige og trådløse højttalere med ti timers batterilevetid. Dermed kan brugere placere højttalerne hvor som helst i rummet for den ultimative biografoplevelse. Med sine 510W, tre 4K HDMI-indgange, en 10” trådløs subwoofer samt DTS-afkodning er Bar 5.1 den mest avancerede soundbar i serien.

JBL Bar series

For de, som leder efter en lidt mindre soundbar er den Bluetooth-kompatible Bar Studio den perfekte tilføjelse til mindre rum. Bar Studio giver exceptionel lyd og mulighed for musikstreaming til en god pris. Studio er slank og let at bruge med blot én kabelforbindelse via HDMI ARC og JBL Surround Sound. Ønsker man mere kraft er BAR 2.1 eller BAR 3.1 gode alternativer. Begge disse soundbars kommer med trådløse subwoofers, mens man i BAR 3.1 også får ny og avanceret teknologi til forbedret stemmeklarhed og dermed den bedst mulige lydoplevelse.

Tilgængelighed

JBL Bar 2.1 vil kunne købes fra september 2017, mens JBL Bar Studio, JBL Bar 3.1 og JBL Bar 5.1 vil kunne købes fra oktober 2017.

Produkt JBL BAR STUDIO JBL BAR 2.1 JBL BAR 3.1 JBL BAR 5.1
Pris 1.499 DKK 2.999 DKK 3.999 DKK 5.499 DKK
JBL Signaturlyd ja ja ja ja
Dimensioner 614 x 58 x 86mm 965 x 58 x 68mm 1018 x 58 x 78mm 1148 x 58 x 93mm
Bluetooth ja ja ja ja
HDMI ARC IN/OUT ARC IN (3)/OUT ARC IN (3)/OUT ARC
Indgange Optical/AUX/USB Optical/AUX/USB Optical/AUX/USB Optical/AUX/USB
System Power (Watt) 30 300 450 510
Sub Size/Power (Watt) 165mm/180 250mm/300 250mm/300
Dekodning af lyd Dolby Digital Dolby Digital Dolby Digital Dolby Digital/DTS
Andre funktioner Ægtel 4K-HDCP 2.2 Øgte 4K-HDCP 2.2 og aftagelige og trådløse højttalere

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?