Ny bærbar højttaler fra B&O PLAY – Beoplay P6 – er designet til at være på farten

Beoplay P6 er designet af den prisbelønnede designer Cecilie Manz for at sikre 360-graders spredning af Bang & Olufsen Signature Sound, og samtidig tilføjer højttaleren et smukt stykke skandinavisk design til indretningen

Beoplay P6 er designet med jævne overflade i aluminium, så den skulle være nem at gribe fat i fra enhver vinkel. Den anodiserede og perleblæste skal i aluminium er forsynet med det karakteristiske hulmønster, der smyger sig elegant om hjørnerne for at sikre 360-graders lydspredning, mens den robuste dobbelte læderrem giver en varm kontrast og et touch af eksklusivitet og pålidelighed. Desuden er det muligt at bruge højttaleren i alle rum i hjemmet takket være det vand- og støvafvisende design.

Den enkle og brugervenlige grænseflade er designet med referencer til Bang & Olufsen Beomaster 6000-lydsystem. Beoplay P6 har integrerede fleksible knapper, som er fræset ind i aluminiumskabinettet og understreger håndværkets kvalitet. Materialets fleksible egenskaber og de fine udskæringer gør, at knapperne let kan trykkes ned for derefter at vende tilbage til deres oprindelige position.

Brugerfladen er forsynet med en OneTouch knap, der giver adgang til de intelligente funktioner. Få adgang til Siri eller Google Assistant på din telefon, modtag opkald, eller skift mellem ToneTouch forudindstillingerne via Beoplay App, og få en personlig musikoplevelse.

En kraftfuld og fyldig lydoplevelse

Beoplay P6 leverer op til 16 timers afspilningstid og lyden er finjusteret af Bang & Olufsen akustikere. Beoplay P6 leverer lyd i fuld båndbredde med en imponerende lydstyrke i forhold til dens størrelse.

Højttaleren består af tre forstærkerkanaler, der leverer hele 1x 36 W klasse D til basenheden, 2x 30 W klasse D til fuldtoneenheden og en samlet spidseffekt på 215 W, så højttaleren aldrig taber pusten. Hjernen i systemet er avanceret digital signalbehandling, der udnytter unikke algoritmer udviklet af Bang & Olufsen og tilpasset effektiv strømstyring for at sikre, at batteriet leverer så meget afspilningstid som muligt, mens avancerede beskyttelsessystemer sørger for, at ingen dele af systemet kan blive beskadiget af overbelastning, uanset hvad højttaleren udsættes for.

Priser og tilgængelighed

Beoplay P6 lanceres i to farver, Black og Natural. Den leveres med et USB-C-opladerkabel i æsken og sælges til en vejledende pris på 2.999 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?