Spændende nyt headset på vej fra Marshall

MID A.N.C er navnet på det nyeste støjreducerende headset fra Marshall, som både har spændende specifikationer og et flot design

Marshall er kendt for spændende headsets, og nu har de så introduceret deres første støjreducerende headset, MID A.N.C, som også har den nyeste Bluetooth aptx teknologi indbygget.

Teknologien der bruges til at dæmpe støjen er den aktive version, og headsettet er udstyret med fire mikrofoner der løbende måler omgivelsernes støj, for at kunne lukke af for de lyde der ikke er ønsket.

Driveren er en dynamisk 40mm enhed, der lover en robust lyd og ikke mindst klare toner og en tydelig bas.

Headsettet er af on-ear designet. Det bånd der ligger over hovedet på dig er udført i mikrofiber, og for at give headsettet et klassisk udseende, er det blevet udstyret af et messingbelagt Marshall-logo og sort anodiseret metaldetaljer.

MID A.N.C er forsynet med 3D metal hængsler som det let kan tilpasses hovedformen, og for at gøre det rejseklart, så er medfølger der en rejsetaske, hvis design er inspireret af en guitar.

Headsettet er ikke helt billigt – du skal bløde lige over 2.000 kroner for at headsettet med hjem. Men endnu kan du ikke købe det i Danmark, du kan dog finde det online.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2687 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart