Denon lancerer Soundbar med Premium 3D-lyd

Den nye og kompakte Denon Home Sound Bar 550 understøtter Dolby Atmos DTS:X og HEOS

Denon har lige lanceret den nye Denon Home Sound Bar 550, en kompakt, kraftfuld soundbar, som giver god tv-lyd og fungerer sammen med resten af Denon Home-familien af kvalitetshøjttalere.

Den nye soundbar byder på Dolby Atmos og DTS:X 3D surroundsound via seks højttalerenheder, hvilket gør tv, film og musik til en magisk og stor oplevelse.

Ud over at fungere som soundbar til familiens tv er det også muligt at afspille musik i HiRes-kvalitet (192KHz) via tilhørende streamingtjenester eller egne musikbiblioteker med den indbyggede HEOS-funktion. HiFi-entusiaster, som allerede har investeret i HEOS-økosystemet, herunder Denon Home 150, 250 og 350, kan tilføje den nye soundbar som endnu en trådløs zone uden at trække et eneste kabel.

Perfekt til hjemmebiografen

Sound Bar 550 kan bruges som en enkeltstående soundbar eller som en del af et større 5.1 surroundsound setup sammen med andre Denon Home-højttalere. For den perfekte biografoplevelse kan man yderligere tilføje Denons DSW-1H trådløse subwoofer og virkelig mærke den teatralske musik eller eksplosioner.

Derudover er Denon Home Sound Bar 550 udviklet og produceret til at give dig markedets bedste lydkvalitet, og med avanceret akustisk hardware, særligt tunet digital processering samt drivere i højeste kvalitet, er soundbaren det bedste, du kan vælge til dit tv-setup. Den nye soundbar har et yderst kompakt og stilrent design, men understøtter stadig både Dolby Atmos og DTS:X, så du kan få den bedste, mest livagtige og filmiske lydoplevelse.

Den nye Denon Home Sound Bar 550 vil være tilgængelig fra medio februar 2021 til en vejledende pris på 4.799 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3025 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart