Er dette den næste iPhone?

Til september lancerer Apple deres næste version af iPhone, og i løbet af weekenden har der været masser af læks af billeder af, hvordan den næste model kommer til at se ud

Ny iPhone X ? Foto: @VenyeGeskin1

Det er Twitteren, @VenyaGeskin1 der i løbet af de sidste par dage har sende billeder ud af, hvordan de næste iPhone-modeller kan komme til at se ud. Billederne er naturligvis næppe rigtige modeller, men nok nærmere modeller, eller dummy’er, der bliver brugt til at fremstille tilbehør som covers og cases efter.

Modellerne er angiveligt baseret på lækkede designs og normalt er det meget tæt på den ægte ting.

@VenyaGeskin1, der også hedder Ben Geskin, har delt billeder af to forskellige modeller, en stor iPhone X og en ny iPhone der minder ret meget om iPhone X, men som kun har en enkelt kameralinse.

Hvis rygterne, og billederne, ellers taler sandt, så kan vi se frem til en iPhone X på hele 6,5”, og til en pris på omkring 1.000 dollars, hvilket er den pris den nuværende iPhone X har i dag.

Men rygterne stopper ikke der, for angiveligt vil Apple også introducere en iPhone X på 6,1”, som skulle være hele 300 dollars billigere. Den ville så også have en større ramme (Bezel) og en dårligere skærm (LCD), som er en del billigere end det OLED som iPhone X ellers er udstyret med.

Man kunne så også spekulere i, om det er den model der kun får en linse på bagsiden, og om de muligvis vil benytte aluminium i stedet for rustfrit stål på kanten.

Som sagt – det er først til september at de nye modeller bliver lanceret, så intet er sat i sten endnu. Men mon ikke den gode @VenyaGeskin1 er tæt på at have ret?

Ny iPhone X?
Foto VenyaGeskin1
About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?