Kineserne ser rødt

OnePlus er hurtigt blevet en populær smartphone i Danmark, og deres topmodel er nu kommet i en ægte ”pang”-farve – Lava Red

Det er faktisk lidt spændende det med farver. Normalt er jeg næsten ligeglad med farven på min smartphone – så længe den ikke er lyserød altså. Men signalfarver er virkelig blevet populære, og OnePlus 5T er altså ingen undtagelse. Læs for resten vores anmeldelse af OnePlus 5T her.

Den kinesiske smarthphone er nu kommet i en farve de kalder for Lava Red, som OnePlus kalder for farverig og glødende.

Det er dog et begrænset antal der kommer til Europa, præcist hvor mange forlyder der ikke noget om, så det kan være man skal skynde sig at købe den fede mobil.

Farvevarianten der dukker op til salg lige omkring Valentinsdag, er produceret gennem en anodiseringsproces mellem to sandblæsningsteknikker, og derefter tilføjes der et anti-fingeraftrykslag for at sikre en klar finish.

Også har OnePlus et godt tilbud til dig (her lyder jeg næsten som Lars Larsen, ikke?). Hvis du bestiller den før 8. februar, så sendes den til dig som en gratis prioritetsforsendelse, så du kan have mobilen i løbet af to til tre dage.

Derudover tilbyder OnePlus 15% rabat ved køb af to stykker tilbehør, herunder OnePlus Bullets (V2), et udvalg af OnePlus Bumper Cases, et udvalg af OnePlus Silicone Cases og OnePlus rygsække.

OnePlus 5T Lava Red leveres med 8GB RAM, 128GB hukommelse og sælges fra 6. februar på OnePlus.net. Prisen er 4.299 kroner og som sagt kun så længe der er et lager af den nye farvevariant.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2843 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart