Kineserne ser rødt

OnePlus er hurtigt blevet en populær smartphone i Danmark, og deres topmodel er nu kommet i en ægte ”pang”-farve – Lava Red

Det er faktisk lidt spændende det med farver. Normalt er jeg næsten ligeglad med farven på min smartphone – så længe den ikke er lyserød altså. Men signalfarver er virkelig blevet populære, og OnePlus 5T er altså ingen undtagelse. Læs for resten vores anmeldelse af OnePlus 5T her.

Den kinesiske smarthphone er nu kommet i en farve de kalder for Lava Red, som OnePlus kalder for farverig og glødende.

Det er dog et begrænset antal der kommer til Europa, præcist hvor mange forlyder der ikke noget om, så det kan være man skal skynde sig at købe den fede mobil.

Farvevarianten der dukker op til salg lige omkring Valentinsdag, er produceret gennem en anodiseringsproces mellem to sandblæsningsteknikker, og derefter tilføjes der et anti-fingeraftrykslag for at sikre en klar finish.

Også har OnePlus et godt tilbud til dig (her lyder jeg næsten som Lars Larsen, ikke?). Hvis du bestiller den før 8. februar, så sendes den til dig som en gratis prioritetsforsendelse, så du kan have mobilen i løbet af to til tre dage.

Derudover tilbyder OnePlus 15% rabat ved køb af to stykker tilbehør, herunder OnePlus Bullets (V2), et udvalg af OnePlus Bumper Cases, et udvalg af OnePlus Silicone Cases og OnePlus rygsække.

OnePlus 5T Lava Red leveres med 8GB RAM, 128GB hukommelse og sælges fra 6. februar på OnePlus.net. Prisen er 4.299 kroner og som sagt kun så længe der er et lager af den nye farvevariant.

Læs også:

OnePlus er på vej med efterfølgeren til OnePlus 5 ... Samtidig har OnePlus løftet sløret for navnet på den nye smartphone, det bliver… OnePlus 6. Hvilket klart er en enorm overraskelse når man tager i bet...
Ny HTC Desire 650 lover at den er underholdende og... HTC Desire 650 er et stilfuldt indslag i Desire-serien med masser af plads til underholdning – en smartphone, som skiller sig ud fra mængden med et iø...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1789 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?