Kineserne ser rødt

OnePlus er hurtigt blevet en populær smartphone i Danmark, og deres topmodel er nu kommet i en ægte ”pang”-farve – Lava Red

Det er faktisk lidt spændende det med farver. Normalt er jeg næsten ligeglad med farven på min smartphone – så længe den ikke er lyserød altså. Men signalfarver er virkelig blevet populære, og OnePlus 5T er altså ingen undtagelse. Læs for resten vores anmeldelse af OnePlus 5T her.

Den kinesiske smarthphone er nu kommet i en farve de kalder for Lava Red, som OnePlus kalder for farverig og glødende.

Det er dog et begrænset antal der kommer til Europa, præcist hvor mange forlyder der ikke noget om, så det kan være man skal skynde sig at købe den fede mobil.

Farvevarianten der dukker op til salg lige omkring Valentinsdag, er produceret gennem en anodiseringsproces mellem to sandblæsningsteknikker, og derefter tilføjes der et anti-fingeraftrykslag for at sikre en klar finish.

Også har OnePlus et godt tilbud til dig (her lyder jeg næsten som Lars Larsen, ikke?). Hvis du bestiller den før 8. februar, så sendes den til dig som en gratis prioritetsforsendelse, så du kan have mobilen i løbet af to til tre dage.

Derudover tilbyder OnePlus 15% rabat ved køb af to stykker tilbehør, herunder OnePlus Bullets (V2), et udvalg af OnePlus Bumper Cases, et udvalg af OnePlus Silicone Cases og OnePlus rygsække.

OnePlus 5T Lava Red leveres med 8GB RAM, 128GB hukommelse og sælges fra 6. februar på OnePlus.net. Prisen er 4.299 kroner og som sagt kun så længe der er et lager af den nye farvevariant.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?