Så skal hjemmet automatiseres

IoT er det store buzz-ord, og alle enheder bliver forbundet til nettet. Lars er gået i gang med at finde ud af, om de rent faktisk også kan arbejde sammen

At forbinde enheder til nettet er det helt store, og der findes snart ikke en enhed der ikke på den ene eller anden måde er koblet op til nettet.

Personligt har jeg masser af dimser der er koblet op til nettet, men de fleste af dem kræver hver i sær sin helt egen app, og der er reelt ingen mulighed for at få dem til at snakke sammen, eller på nogen måde indgå i samme økosystem.

Jeg er nu gået i gang med at sætte en række nye IoT-enheder op,  som du kan se i videoen herunder, og mit mål er at få dem til at arbejde sammen. I første omgang i Apple HomeKit miljøet, men jeg håber at finde andre måder at koble dem sammen på også.

Jeg håber at du vil følge med her på min lille blog, hvor disse indlæg primært vil blive videoindslag – men jeg lover også at skrive nogle af mine tanker og erfaringer ned her på Tekno-tanker.

Ideer og kommentarer er meget velkomne, du kan bare smide dem her i kommentarsporet, eller skrive til mig på redaktion@tech-test.dk

About Lars Bennetzen 3823 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?