Nyt overvågningskamera understøtter Apple HomeKit

D-Link er nu klar med Omna 180 – deres nye overvågningskamera der kan bruges sammen med Apple HomeKit

Netværksproducenten D-Link er ikke nogen novice når det kommer til overvågningskameraer, og nu er de så klar med deres version af et overvågningskamera, der understøtter Apple HomeKit, hvilket betyder at du kan styre visse af funktionerne fra din iPhone.

Omna 180 Cam HD (der også hedder DSH-C310) har et spændende rørformet design, og så optager det i en vinkel på 180 grader – det betyder at du kan optage fra væg til væg i de fleste rum, så alt kan filmes.

Optagelserne er i fuld HD (1.080p) så billederne er så klare som overhovedet muligt. Samtidig – og det er vi meget glade for – så krypterer de kommunikationen hele vejen, og der kræves godkendelser fra enheder der forbinder sig til systemet så som iPhone, iPad og iPod touch.

Fordi enheden fungerer sammen med Apple HomeKit, så kan du let indstille det fra Apple Homekit.

Som et godt overvågningskamera skal og bør, så kan kameraet registrere bevægelser, når man ikke er hjemme, og modtage en alarm og live-snapshot af, hvad kameraet ser, direkte på din iPhone eller iPad.

Naturligvis fungerer det sammen med alle andre enheder i Apple HomeKit-enheder, så du kan indstille lys og alarmer i hjemmet til at tænde, når kameraet registrerer bevægelse.

Detaljer om kameraet

  • 180-graders udsyn – Omna stammer fra det latinske ord ‘omnis’, som betyder altomfattende. De fleste kameraer har en begrænset optik på 130 grader, så den særlige 180-graders løsning giver altså et væsentligt bedre overblik fra væg til væg.
  • Dynamisk videostreaming – Video-bitraten tilpasser sig hele tiden den båndbredde, der er tilgængelig, for at sikre fejlfri drift.
  • Lyd, der går to veje – Lyt tog tal ved hjælp af kameraets indbyggede mikrofon og højttaler. Fx kan du kommunikere til din hund, hvis den (igen) er kravlet op i sofaen, mens du ikke er hjemme.
  • Nattesyn – Selv i komplet mørke kan du se på en afstand af fem meter ved hjælp af infrarødt nattesyn.
  • Lokal optagelse – Optag et videoklip lige så snart, der registreres bevægelse, direkte på et microSDXC-kort på op til 128 GB. Det giver en fleksibilitet, fordi man ikke skal gå på kompromis med netværk eller båndbredde – og man slipper samtidig for månedlige gebyrer for at lagre i skyen.
  • Omna App – Få adgang til en række avancerede egeskaber med den gratis Omna Companion-app.
  • Stilrent design – Med et elegant, diskret og stilrent look er kameraet designet til at blende ind i dets omgivelser i det moderne hjem eller på kontoret.

Bevægelsessensor – Kameraet opfanger bevægelser, som automatisk kan igangsætte videooptagelse, alarmer og lys.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?